Välkommen till FaCOs´riksläger, 30/5 – 2/6 2019

Längtar ni som vuxna i familjehemmet efter en “frizon”? Ett ställe där ni kan träffa andra familjer i liknande situation? Ett ställe där man kan prata om glädjeämnen, irritationer, frustrationer, men också kanske kan hitta nya vänner och gemensamt se öppningar? Ett ställe där ingen behöver känna sig konstig, ensam eller utanför (om man inte själv väljer det)? Då är Uskavi rätta stället! Uskavi ligger en bit utanför Nora vid sjön Usken.

Kristihimmelsfärds helgen är vikt till träff med familjehem där både biologiska och placerade barn/ungdomar är med. Vi umgås under lättsamma former, och man väljer om man vill boka stuga (begränsat antal, så först till kvarn gäller!), bo i Masmästaren (enkel vandrarhemsstandard med toalett/dusch i korridor och 4/2 bäddsrum), eller om man har husvagn/husbil, boka elstolpe.

Boende (tors-sön)

Tre boendealternativ med helpension finns att välja mellan under helgen:

  • Stugor med 6 bäddar med allrum, kök, dusch och toalett.
    Pris: 3 200:-/stuga
  • Boende i vandrarhemsrum i Masmästaren, 4-bäddsrum med mycket enkel standard, gemensamt kök samt dusch och toalett.
    Pris: 1 150:-/rum eller 290:-/bädd.
  • Husvagn/husbil camping.
    Pris: 750:-/plats inkl. eluttag.

För alla boenden gäller givetvis fri tillgång till samlingsrummen i Masmästaren. Lakan, handdukar och städning ingår inte.

Helpension (torsdag kväll till söndag morgon)

Pris: 500:-/vuxen och barn över 12 år.
Pris: 300:-/ barn 3 – 12 år
Barn under 3 år gratis.

OBS! FaCO fakturerar/ tar betalt i efterskott. Betalas alltså inte på plats. Kolla med placerande kommun om de betalar. Vissa gör det.

Som vanligt kommer vi att ha tillgång till badtunna, låtsastjur och hoppborg. Dessutom kommer vi att prova s.k. vattenbollar i år. Under hela vistelsen kan man spela mini-golf, hyra kanot och fiska från bryggan. Om önskemål finns för de yngre barnen ordnar vi gemensam sångstund med lite roliga “tillbehör” förutom gitarren.

Om vi blir tillräckligt många kan vi ev. åka och spela paintball med de lite äldre. Bowlingbanor är bokade i Lindesberg den 31/5 om några vill det. Begränsat antal massage-tider (klassisk massage 300 kr/halvtimme) kommer att finnas. Kort sagt; Det finns alla möjligheter att tillsammans skapa en underbar helg!

Frågor?

Eventuella frågor besvaras av Annsan Palmborg, tel 076-1303055 (skicka gärna sms att det rör Uskavi, så ringer jag upp snarast) eller maila till annsan.palmborg@faco.nu.

Mer information/detaljer kommer till anmälda då helgen närmar sig.

Anmälan – sista anmälningsdag 12/5, 2019!

Du anmäler dig och din familj via formuläret på hemsidan eller med ett mail till annsan.palmborg@faco.nu. Antalet platser är begränsade – först till kvarn gäller!

Observera att anmälningen är bindande fram till 12/5. Avbokar du efter det, måste vi tyvärr ta betalt ändå, eftersom FaCO faktureras för dina kostnader. Platsen går dock att överlämna till någon annan.


Hoppas vi ses på Uskavi – lägret. VARMT VÄLKOMNA!